Osztálykirándulás

Csapatunk több éves tapasztalattal szervez sportos osztálykirándulásokat és táborokat mind nyáron, mind télen. Célunk, hogy népszerűsítsük a fiatalok körében az aktív pihenést, új sportokkal ismertessük meg őket és természetesen minél jobb kikapcsolódást biztosítsunk számukra. A kirándulások, táborok során új helyeket ismerhetnek meg, szorosabb barátságokat köthetnek.​

Programok

Túrák

Megfelelő szakértelmünket nemcsak több éves táboroztatási tapasztalatunknak köszönhetjük, túravezetőink rendszeresen képzéseken (túravezetés, helyismeret, elsősegély, szerviz, közös fizikai felkészítés) vesznek részt, míg kerékpárjaink rendszeresen karban vannak tartva.

Akár egynapos, akár hosszabb táborok esetében, egyeztetés alapján ügyfeleinkkel közösen készítjük el a programtervet (hiszen nálunk az osztályfőnök is nyaral!), a speciális igényekben igyekszünk segíteni/megoldást találni.

Egyszerre 55 kerékpár kiszállítását is vállani tudjuk, ami elengedhetetlen, hogy több helyszínen: a Balaton- mentén, a Dunakanyarban vagy a Velencei-tó köré is szervezzünk programokat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Szemezgessen túra ajánlatainkból és lépjen közvetlen kapcsolatba a Csöpi Kerékpáros Központtal e-mailben és telefonon.

csop2 - Csöpi Kerékpáros Központok - BALATONFÜRED - BALATONAKARATTYA

Néhány kerékpáros program lehetőség:

Laza túra a tihanyi félszigetre:
Indulási és érkezési hely: füredi Csöpi Kerékpáros Központ
Táv: max 25 km, néhány emelkedő
Időtartam: 4-5 óra
Nevezetességek, látnivalók, programlehetőségek a teljesség igénye nélkül: Apátság, Belső-tó, Visszhang-domb, gejzírkúpok, Levendula-ház, gödrösi strand

Tekerés a Fűzfőre és tovább?…
Indulási és érkezési hely: Füred vagy Akarattya (indulás és érkezés lehet eltérő)
Táv: kb 40 km, Bob pályához emelkedő visz fel
Időtartam: kb 5 óra
Balatoni Bob és szabadidőpark látogatás, strandolás, focizás

Kiskör:
Indulási és érkezési hely: Füred vagy Akarattya
Táv: 80 km
Időtartam: 8-9 óra
Komppal átkelés Tihany-Szántód között

Természetesen egyéni kérések alapján alakítjuk túra útvonalakat, van lehetőség a fentiektől eltérő célpontokat választani, nem feltétlenül szükséges az indulási pontra vissza kerékpározni.

Siófok, Balatonboglár, Keszthely, kis-Balaton, vagy több napos Balaton kerülő túráink is népszerűek a diákok körében. Keressen bizalommal és igényeiknek megfelelően alakítjuk a programot és a túraútvonalat.

Nem a Balatonra jönnének? Velencei-tó, Dunakanyar, vagy máshol …?
Nem probléma! Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot: [email protected]