Programok és Túrák

Kerékpáros Programok

Az ország egész területén vállaljuk a kerékpáros program lebonyolítását, kiszállítást, túravezetést, és műszaki háttértámogatás biztosítását!

Első sorban a Balaton mellett, de a Velencei-tónál, vagy a Dunakanyarban is szívesen tekerünk Veletek. Kerékpáros túrák, és osztálykirándulások szervezésével és megvalósításával kapcsolatban keressetek bizalommal a fenti elérhetőségeken!

A programot és a túrát Rátok szabjuk! Bármilyen aggály felmerülne: mi mindenre tudunk egy megoldást. 🙂 Várjuk szeretettel a megkereséseket!
team - Csöpi Kerékpáros Központok - BALATONFÜRED - BALATONAKARATTYA

Kiemelt túrák

Füred - Tihany

feltöltés alatt

Akarattya - Füred

feltöltés alatt

Akarattya - Siófok

feltöltés alatt

Keleti-medence

feltöltés alatt
Néhány Túra Ajánlásunk

KÖRTÚRA
A TIHANYI - FÉLSZIGETEN

  • Tihanyi félsziget látképe
  • Tihanyi félsziget


A túra során a balatoni kerékpárút méltán népszerű tihanyi részein járjuk be a félsziget nevezetességeit. A levendulamezők mellett elhaladva a Belső-tó felé vezet utunk, ahol a gejzírkúpok sziklás alakzatait megmászva nyílik csodás kilátás a Belső-tóra és a félszigetre. A település központjába érve egy rövid séta során lehetőségünk nyílik megismerkedni Tihany történelmi múltjával is (Bencés Apátság, Kálvária, Visszhang-domb).

Időtartam: 4-5 óra

BORKOSTOLÁS CSOPAKON

  • Csopaki borterasz
  • Jásdi Pince Csopak


A Balatonfüred-Csopak domboldalai Magyarország egyik kiemelkedő minőségi borvidéke, ahol a szőlő- és bortermelés mintegy több száz éves múltra tekint vissza. A csopaki rizlingek gyümölcsösek, jellegzetesek, finom savaik összetettek. 

 Borkóstolás és pincelátogatás – Jásdi Pince Csopak  

Időtartam: 2-3 óra

VÁROSNÉZÉS KÉT KERÉKEN - BALATONFÜRED

  • Balatonfüredi part látkép
  • Balatonfüred


Balatonfüred gazdag történelmi emlékhelyekben. Kerékpáros túránk során a város utcáin gurulva nyerhetünk bepillantást, hogy a modern nyaralóközpont milyen sokszínű emlékeket őriz. Utunk során megtekintjük a Jókai Mór Emlékházat és a Berzsenyi kútnál megkóstoljuk a híres füredi savanyú vizet. 

Főbb látnivalók: Állami Szívkórház, Vaszary Villa, Anna Grand Hotel, Kossuth Lajos forrás és ivócsarnok, Tagore sétány.

Időtartam: 2-3 óra